Research Article
BibTex RIS Cite

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİNİN KURUMSAL İMAJI: AFYON HALKININ ÜNIVERSİTEYİ ALGILAMASI TUTUM VE BEKLENTİLERİNE İLİŞKİN ARAŞTIRMA

Year 2000, Volume: 2 Issue: 2, 1 - 14, 01.01.2001

Abstract

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) bir kurum olarak varlığını ve gelişmesini sağlıklı olarak sürdürebilmek için toplumun onay ve desteğini sağlamalıdır. Bu onay ve destek üniversite yönetiminin ve faaliyetlerinin çeşitli halk kesimleri tarafından nasıl algılandığına bağlıdır. Bu tutum ve beklentiler, üniversitenin halkın gözündeki imajını da belirleyecektir. Bu amaçla yapılan araştırmada Afyon halkının Afyon Kocatepe Üniversitesi'ni olumlu olarak algıladığı, üniversitenin Afyon'a ekonomik, toplumsal ve kültürel katkılarının farkında olduğu görülmektedir. Ancak halkın üniversitedeki gelişmelerle ilgilenmemesi ve yeterince tanıtılmadığım düşünmeleri nedeniyle de birçok konuda kanaat oluşturamadıkları da açıktır.

References

  • Kaynakçaya PDF dosyası içerisinden erişilebilir.
Year 2000, Volume: 2 Issue: 2, 1 - 14, 01.01.2001

Abstract

References

  • Kaynakçaya PDF dosyası içerisinden erişilebilir.
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Articles
Authors

Nüket Saracel

Belkıs Özkara

Mehmet Karakaş

Ramazan Yelken

Celalettin Vatandaş

Ahmet Kemal Bayram

Köksal Alver

Hüseyin Koçak

Publication Date January 1, 2001
Submission Date January 1, 2001
Published in Issue Year 2000 Volume: 2 Issue: 2

Cite

APA Saracel, N., Özkara, B., Karakaş, M., Yelken, R., et al. (2001). AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİNİN KURUMSAL İMAJI: AFYON HALKININ ÜNIVERSİTEYİ ALGILAMASI TUTUM VE BEKLENTİLERİNE İLİŞKİN ARAŞTIRMA. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 2(2), 1-14.

28220