BibTex RIS Cite

Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Girişimcilik ve Girişimciliğin Finansmanına Yönelik Algıları Üzerine Bir Saha Çalışması

Year 2012, Issue: 563, 99 - 99, 01.01.2012

Abstract

Bu çalışmada iki farklı bölgedeki iki üniversitenin Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin eğitimini aldıkları mesleki derslerin girişimcilik ve girişimciliğin finansmanı konusundaki düşünce ve eğilimlerine katkı sağlayıp sağlamadığı istatistiksel analiz neticesinde ortaya çıkarılmaya çalışılmıştır. Üniversitelerde girişimcilik ve girişimciliğin finansmanı konusunda birçok dersin eğitimi verilmektedir. Girişimciliğin finansmanı konusunda birçok yöntem mevcuttur. Bir girişimci girişimciliğe adım atmak için bu yöntem veya yöntemlerden bir kaçını kullanabilmektedir. Yapılan çalışma sonucunda farklı iki bölgedeki iki üniversitenin öğrencileri arasında girişimciliğe ve girişimciliğin finansmanına bakışının bazı noktalarda ayrıştığı sonucuna ulaşılmıştır.

A Field Study on Trends Perception for Entrepreneurship and it’s Financing on Vocational School Students

Year 2012, Issue: 563, 99 - 99, 01.01.2012

Abstract

In this study, vocational lessons of Vocational School students of two universities from two different regions have been tried to uncovered by using statistical analysis if they have contributed to their entrepreneurship and thoughts and tendencies about financing of enrepreneurship. Education of many lessons about entrepreneurship and financing of enrepreneurship are given in the universities. There are many methods about financing of entrepreneurship. An entrepreneur may use some of these methods for entrepreneurship, As a result of the study, it has been deduced that approaches to entrepreneurship and financing of entrepreneurship of the students of two universities in two different regions have become different at some points

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Article
Authors

Kadir Üçay

Aydın Şenol

Publication Date January 1, 2012
Published in Issue Year 2012 Issue: 563

Cite

APA Üçay, K., & Şenol, A. (2012). Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Girişimcilik ve Girişimciliğin Finansmanına Yönelik Algıları Üzerine Bir Saha Çalışması. Finans Politik Ve Ekonomik Yorumlar(563), 99-99.
AMA Üçay K, Şenol A. Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Girişimcilik ve Girişimciliğin Finansmanına Yönelik Algıları Üzerine Bir Saha Çalışması. FPEYD. January 2012;(563):99-99.
Chicago Üçay, Kadir, and Aydın Şenol. “Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Girişimcilik Ve Girişimciliğin Finansmanına Yönelik Algıları Üzerine Bir Saha Çalışması”. Finans Politik Ve Ekonomik Yorumlar, no. 563 (January 2012): 99-99.
EndNote Üçay K, Şenol A (January 1, 2012) Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Girişimcilik ve Girişimciliğin Finansmanına Yönelik Algıları Üzerine Bir Saha Çalışması. Finans Politik ve Ekonomik Yorumlar 563 99–99.
IEEE K. Üçay and A. Şenol, “Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Girişimcilik ve Girişimciliğin Finansmanına Yönelik Algıları Üzerine Bir Saha Çalışması”, FPEYD, no. 563, pp. 99–99, January 2012.
ISNAD Üçay, Kadir - Şenol, Aydın. “Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Girişimcilik Ve Girişimciliğin Finansmanına Yönelik Algıları Üzerine Bir Saha Çalışması”. Finans Politik ve Ekonomik Yorumlar 563 (January 2012), 99-99.
JAMA Üçay K, Şenol A. Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Girişimcilik ve Girişimciliğin Finansmanına Yönelik Algıları Üzerine Bir Saha Çalışması. FPEYD. 2012;:99–99.
MLA Üçay, Kadir and Aydın Şenol. “Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Girişimcilik Ve Girişimciliğin Finansmanına Yönelik Algıları Üzerine Bir Saha Çalışması”. Finans Politik Ve Ekonomik Yorumlar, no. 563, 2012, pp. 99-99.
Vancouver Üçay K, Şenol A. Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Girişimcilik ve Girişimciliğin Finansmanına Yönelik Algıları Üzerine Bir Saha Çalışması. FPEYD. 2012(563):99-.