avatar
Yeliz Demir Dr. Öğr. Üyesi Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 3
12 Yayın
3 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Geleneksel Yemek Gıda Tüketimi

Kurum

Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi

Popüler Yayınları

Paylaşım Ekonomisi Kapsamında Yemek Paylaşma Sitelerinin Analizi
Yazarlar: Yeliz Demir
DOI: 10.32572/guntad.678419
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1906

6

1

1906

0

1

901

0

1

824

0

1

361

Yayınlar

0

256

1

361

1

824

Sığır Eti Üretiminde Su Ayak izi Durumu
Yazarlar: Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2023 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 980

0

980

0

353

1

901

Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) Salgınının Dünya Gıda Sistemi Üzerindeki Etkileri
Yazarlar: Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1629

0

1629

Geleneksel Ekşi Mayanın Sağlık ve Ekmek Üzerindeki Etkileri
Yazarlar: Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6446

0

6446

0

2681

The Effects of Industry 4.0 on the Food and Beverage Industry
Yazarlar: Yeliz Demir , Fusun Istanbullu Dincer
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2020.6.1.0006
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1996

0

1996

Paylaşım Ekonomisi Kapsamında Yemek Paylaşma Sitelerinin Analizi
Yazarlar: Yeliz Demir
DOI: 10.32572/guntad.678419
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1906

1

1906

Yayınlar

BİREYLERİN HANE İÇİ GIDA İSRAFI İLE İLGİLİ ALGILAMALARINI DEĞERLENDİRMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yeliz Demir
DOI: 10.17498/kdeniz.750092
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2681

2

0

2681

Paylaşım Ekonomisi Kapsamında Yemek Paylaşma Sitelerinin Analizi
Yazarlar: Yeliz Demir
DOI: 10.32572/guntad.678419
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1906

6

1

1906

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.