Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Hülya Yılmaz Önal
Hülya Yılmaz Önal
Doç. Dr.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
2
6
Yayın
14
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0001-8424-2661
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Kurum
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Evaluation of University Students’ Knowledge of and Practices for Sustainable Nutrition
Yazarlar:
Aysun Yüksel
,
Hülya Yılmaz Önal
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.2.3
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
992
2
ATIF
1
FAVORİ
992
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Covid-19 Döneminde Kentsel Ve Kırsal Alanlarda Yaşayan Bireylerin Beslenme Alışkanlıkları
Yazarlar:
Hülya Yılmaz Önal
,
Burçe Özgenç
,
Begüm Pulat
,
Yaren Zortuk
,
Sinem Ayşe Çokokur
,
Kardelen Yoldaş
,
Betül Koçak
,
Müveddet Emel Alphan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Türkiye Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.51536/tusbad.1381385
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
157
0
FAVORİ
157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Relationship between the Presence of Chronic Pain and Adherence to the Mediterranean Diet in University Students
Yazarlar:
Aysun Yüksel
,
Hülya Yılmaz Önal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Basic and Clinical Health Sciences
DOI: 10.30621/jbachs.1167413
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
240
0
FAVORİ
240
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Et Tüketimi ve Sürdürülebilirlik
Yazarlar:
Hülya Yılmaz Önal
,
Aysun Yüksel
,
Ayhan Parmaksız
,
İdil Alpat
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.992371
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1306
0
FAVORİ
1306
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation nutritional status and anthropometric parameters in patients with chronic hepatitis B
Yazarlar:
Hülya Yılmaz Önal
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Health Sciences and Medicine
DOI: 10.32322/jhsm.964768
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
288
0
FAVORİ
288
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of University Students’ Knowledge of and Practices for Sustainable Nutrition
Yazarlar:
Aysun Yüksel
,
Hülya Yılmaz Önal
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.2.3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
992
1
FAVORİ
992
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İmmün Sistemin Gelişmesinde ve Desteklenmesinde Besin Desteklerinin Rolü
Yazarlar:
Hülya Yılmaz Önal
,
Zeynep Demirci
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sağlık Profesyonelleri Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4878
0
FAVORİ
4878
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Basic and Clinical Health Sciences
Journal of Health Sciences and Medicine
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Sağlık Profesyonelleri Araştırma Dergisi
Türkiye Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Atlas Journal of Medicine
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
Black Sea Journal of Health Science
Cukurova Medical Journal
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Izmir Democracy University Health Sciences Journal
Sağlık Profesyonelleri Araştırma Dergisi
Türkiye Diyabet ve Obezite Dergisi
Türkiye Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Türkiye’de Et Tüketimi ve Sürdürülebilirlik
Yazarlar:
Hülya Yılmaz Önal
,
Aysun Yüksel
,
Ayhan Parmaksız
,
İdil Alpat
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.992371
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1306
1
ATIF
0
FAVORİ
1306
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of University Students’ Knowledge of and Practices for Sustainable Nutrition
Yazarlar:
Aysun Yüksel
,
Hülya Yılmaz Önal
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.2.3
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
992
2
ATIF
1
FAVORİ
992
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat