avatar
Mahir Serdar Yılmaz Öğretim Görevlisi ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 1
6 Yayın
2 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4114

1

1

4114

Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Mahir Serdar Yılmaz , Raciye Meral
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1102

0

1

1102

Balık Protein Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 526

0

1

526

Diyet Lifleri: Tanımı, Türleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımları
DOI: 10.47495/okufbed.1277961
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 332

0

1

332

0

1

108

Yayınlar

1

332

1

108

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4114

1

4114

Balık Protein Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 526

1

526

Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Mahir Serdar Yılmaz , Raciye Meral
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1102

1

1102

Yayınlar

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4114

1

1

4114

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.